Hur läser ni i er familj?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för BookBeat.

Hur läser ni i er familj? Fysiska böcker, e-böcker eller ljudböcker?

Hos oss blir det nästan alltid fysiska böcker med barnen när vi är på hemmaplan men när vi reser med barnen eller ibland om de vill koppla av en stund för sig själva här hemma brukar de lyssna på ljudböcker. De väljer gärna sånt vi redan högläst som de känner igen men vill höra flera gånger. Märta (6 år) har kommit in i ”LasseMaja-perioden” och lyssnar gärna på deras olika mysterium.
.
Själv kan jag passa på att läsa en e-bok på mobilen när jag nattar barnen (efter att vi läst och sagt godnatt kan det ju ta aaaaningen lång tid för dem att somna😅). Min man kör numera en hel del bil i tjänsten och har efter sin utmattning haft svårt att läsa fysiska böcker så ljudböcker är toppen för honom.
.
Hos BookBeat finns över hundra tusen ljud- och e-böcker att välja bland för både stora och små. Man kan välja abonnemang efter hur mycket man vill läsa/lyssna och anpassa tjänsten efter hur många i familjen som vill kunna lyssna samtidigt. Just nu kan du prova fritt i två veckor genom att registrera dig här så passa på att ladda batterierna och läsa in hösten!

Lämna gärna en kommentar!