Barnens boktips fyller 2 år

Tiden går! Idag (24 sept) är det två år sedan jag startade instagramkontot @barnensboktips. I min första post visade jag upp de cernitlerafigurer jag gjort utifrån Stina Wirséns bok ”Vem blöder?”. Att ni skulle bli så många följare är ju helt fantastiskt! Någon som hängt med från början?
.
Tanken med kontot var att få utlopp för min ständiga lust att tipsa om barn- och ungdomsböcker och med förhoppningen att nå ut till fler än bara bekantskapskretsen och folk som råkat se förvirrade ut bredvid mig i någon bokhandel eller på bibblan.
.
Tack vare kontot har jag fått svara på massor av era frågor och dm samt tipsa om alla härliga böcker som finns att upptäcka bland utgivningen i Sverige.
.
Det är också tack vare kontot som jag fått bättre inblick i förlagsvärlden, fått ta del av boksamtal samt börjat skriva och göra intervjuer för magasinet KOKO. Jag hoppas och tror att det ska leda till ännu fler bra och roliga saker framöver. Näst på tur blir bokmässan i Göteborg. Jag hoppas ni vill följa med!

Lämna gärna en kommentar!