Jag hatar att träna

”Vad ledsen man blir när nån säger ’Ska vi göra lite dips’ och man inte hör det där s:et och hinner ta fram chipspåsen”.
.
Inte någon barnbok idag men däremot tips till andra som kanske har samma problem som jag…
.
Den här titeln kan jag till 95% relatera till. I ”Jag hatar att träna” bjuder Brita Zackari på sina bästa tips för hur man får in träning i sitt liv trots att man inte gillar det (men kanske någonstans djupt därinne känner ett lugn och en tillfredsställelse när man väl kommit till skott). Hur man tar sig ur soffan (stilstudie😂), bästa träningsmaten (🍔🌮🍟🍫🍺), hemmaträning med bag-in-box som vikt osv.
.
Det här är rolig läsning, Brita skriver med stor humor och ett väldigt avslappnat förhållningssätt till träningshysterin som annars så ofta förekommer i den här typen av böcker. Oavsett om du får till något träningspass eller ej så får iaf magmusklerna sig en rejäl omgång av alla skratt. Rekommenderas varmt!
.
Idag hejar jag och barnen från soffan och följer min man som åker Vasaloppet och dessutom Brita som kör som åkande reporter. Älskade att följa henne förra året, sjukt imponerad att hon lyckades åka och prata nästintill hela vägen.
.
Trots att jag själv kommer från Dalarna så nöjer jag mig med att otränad ha kämpat mig igenom Tjevasan när äldsta var bebis. Att heja (och kanske träna liiite) från soffan är mer min melodi.
.
Hur gör ni? Åker ni själva eller skulle ni vilja någon gång? Hejar ni från soffan?

Lämna gärna en kommentar!