Tema: Emma AdBåge

Dags för nytt tema. Ni som följt mig här länge vet redan att jag älskar Emma AdBåge. Hon är en av de illustratörer och författare som jag allra helst läser med mina barn. Emmas förmåga att fånga känslostämningar i ett blyertsdrag och hennes sätt att som författare porträttera barn med stor integritet är beundransvärt. Hennes värld har förgyllt min och barnens i ca sju år och jag hoppas och tror att den ska fortsätta göra det i många år framöver.

Med det sagt, de närmsta dagarna kommer några helt nya tips att varvas med favoriter i repris. Jag skulle lätt kunna ha det här temat i flera veckor men jag ska försöka behärska mig. Håll tillgodo med bilderböcker, kapitelböcker och småbarnsböcker i härlig mix!

Har några av er redan någon favorit som Emma skrivit och/eller illustrerat? Kommentera gärna!

Illustrationen är en beskuren bild ur ”Leni är ett sockerhjärta”.

Lämna gärna en kommentar!