Verkligen sant Ester?

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

”-Kolla! ropar hon. Jag stoppar gungan och bara gapar. Ester ställer sig på händerna som ingenting. Jag vet hur svårt det är för jag har försökt säkert hundra gånger utan att kunna stå kvar med benen rakt upp. Fast Ester, hon går på händerna. Från gungorna ända bort till parkbänken vid kastanjeträdet. Det är minst femtio steg. Utan att ramla en enda gång.”
.
Ester och Signe är äntligen tillbaka! Den här gången handlar det om att våga göra saker även om man är rädd, att tro på sig själv och sin kompis (även om hon ljuger lite ibland). Om insamling till bättre behövande, hundpassning, muffinsbak och att sälja saker på loppis fast man kanske inte får.
.
”Verkligen sant Ester?” är den andra boken i serien av pseudonymen Anton Bergman och Emma AdBåge. Med träffsäkra blyertsstreck lyckas Emma pricka känslan av nyfikenhet, osäkerhet och stoltheten när man faktiskt vågar göra det som känns läskigt.
.
Hög igenkänning och härlig berättelse att läsa själv eller som högläsning för lågstadieåldern. Böckerna om Ester finns bl.a att beställa hos Adlibris och Bokus.

Lämna gärna en kommentar!