Du. Dikter för nyfödingar

”Du lilla
du älskar en sten
din mormor
ditt gosedjur
en undulat som är död
en fjäder i ett smyckeskrin
Så mycket kärlek ryms i dig
Jag minns hur det kändes
Jag längtar dit”

Stina Wirsén har skapat ”Du. Dikter för nyfödingar”, en fantastisk hyllning till det lilla barnet, livet och föräldraskapet. Boken är så vackert formgiven och består av dikter och illustrationer tryckta på tjocka ark som kan rivas ur och ramas in.

Det här är den vackraste boken jag haft i min hand. Jag grät första gången jag läste för att den är alldeles full av finheter. En av illustrationerna är dessutom väldigt bildlik min yngsta dotter och kommer få pryda hennes vägg på hedersplats.

Ska du på dop, namngivning eller uppvakta någon liten nyföding framöver så är denna gåva svårslagen!

 

 

 

 

Lämna gärna en kommentar!