Gott nytt år!

Nu har vi precis firat in det nya året här i Australien med poolhäng, härligt umgänge och bbq. Efter mer än två månader på andra sidan jorden är det snart dags att lämna sommaren, värmen och ljuset till förmån för mörker och kyla.

Vi har haft det helt fantastiskt på vårt äventyr, vi har sett och upplevt massor av djur och natur. Vi fick komma tillbaka till NZ, landet vi förälskade oss i för fyra år sedan. Då hade vi ett barn i baksätet, nu tre.

Vi har för första gången besökt Australien och fått spendera tid med min bror och hans familj. Barnen har fått lära känna sina kusiner lite bättre, surfat, klappat koalor och matat känguru.

Bäst av allt är att vi har fått vara så mycket tillsammans som familj och fått en extra sommar. Helt fantastiskt och ett minne för livet!

Nu börjar vi rentav se fram emot att komma hem igen, smälta våra intryck och sortera bland våra saker. Efter två månader i resväska konstaterar vi att det inte är särskilt mycket man behöver… Men vi har saknat alla våra böcker (även om många fick följa med på resan) och ser lite extra fram emot att komma hem till vår härliga bilderboksvägg igen.

Gott slut och gott nytt! Ska ni avge något nyårslöfte så se till att det handlar om läsning, t.ex. att högläsa för era barn eller att läsa mer själva (och då gärna så att barnen ser er och inspireras). Ser fram emot att dela fler läsupplevelser med er under 2018!

Lämna gärna en kommentar!