Hej alla 5000 följare!

Text från Instagram, publicerades i december 2017:

Hej alla härliga följare! Nu är ni över 5000 som följer kontot, i början av året var ni ca 400. Tänkte därför att en presentation vore på sin plats. Vore också kul att höra lite vilka ni är?

Jag heter Johanna, är 36 år och böcker och läsning är bland det roligaste jag vet.
Jag jobbar inte alls med böcker, vilket egentligen är ganska obegripligt. När jag skulle praoa valde jag bokhandel, lokal ungdomstidning och Vecko-Revyn. Sedan vet jag inte vad som gick snett… Istället jobbar jag för WHO med global patientsäkerhet och uppföljning av vad som händer när läkemedel börjar användas.

Jag är uppvuxen i Dalarna men flyttade till Uppsala för att plugga och blev kvar.

Jag blev kär i min man redan innan vi träffats (en kombo av insäljande vän och väldigt snygg på bild). Vi var 20 när vi blev ihop och har varit gifta i 13.

Vi har en härlig triss i döttrar på 9, 3 och 1,5. Äldsta började läsa när hon var 4 och vi har alltid läst väldigt mycket både vi vuxna och tillsammans med barnen.

När jag inte läser för mig själv eller barnen så virkar jag leksaker och stickar tröjor (helst små som går fort…). Jag tränar för lite och vårt hus är ett enda stök men man måste ju prioritera eller hur!?!

Jag älskar att resa, särskilt med familjen. Just nu bor vi på NZ då jag har förmånen att få jobba här under nov-dec.

Jag har alltid samlat på mig favoriter och med tre barn och boktipskonto har bokhyllan vuxit till ca 1200 barn- och ungdomsböcker.

Jag startade kontot för lite mer än ett år sedan och är så glad över att kunna sprida våra lästips och få fler att upptäcka en massa nya härliga barnböcker.

Jag läser så gott som alla böcker vi tipsar om här, i enstaka fall är det “bara” 9-åringen som läst och tipsar och då framgår det tydligt. Jag älskar ungdomsböcker och YA-böcker och anser att många fler vuxna bör hitta den genren, så mkt kul att läsa!

Jag tar emot många recensionsexemplar från förlag (främst de som jag själv aktivt valt ut och efterfrågat) men lägger endast upp tips på de böcker som vi tycker om.

Hoppas ni har en fin kväll, här på NZ har det hunnit bli söndag morgon!

Lämna gärna en kommentar!